16-04-07

Heerlijk

 

De eerste barbecue van 't jaar is een feit.
't Was gezellig en 't was leuk en 't Duits liefje heeft me twee barbecue-tips gegeven voor de vegetariërs onder ons, zijzelf en mijn dochter dus:
- een klein 'camenberke' uit het doosje halen, in aluminiumfolie en op de barbecue en dan... er in doppen met stokbrood. Om je lippen af te likken.
- een heel fèta-kaasje in aluminiumfolie, op de barbecue en als dat kaasje dan lekker smeuïg is, uitsmeren op de gegrilde tomaten.

Heerlijk!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

 

Zo zie je maar, zo'n Duits liefje in huis is echt wel praktisch. 't Lieve kind moest deze morgen in Lille de TGV nemen naar Lyon maar... er reden deze voormiddag geen treinen naar Lille. En mijn twee studenten konden ook niet naar Gent sporen.
Dus wat deed BiBi deze morgen? Jawel, eerst naar Lille rijden en daar het liefje afzetten en van Lille naar Gent rijden waar ik de twee anderen dropte en dan recht naar 't werk rijden. Ik kwam dus 3 u te laat op 't werk met de mededeling: 't was treinstaking! Algemene hilariteit natuurlijk want ik werk op 5 minuten rijden van de deur en hier op de boerenbuiten rijden geen treinen.

Heerlijk!

 

En dan heb ik mezelf tijdens de middagpauze maar getrakteerd op een uurtje zon, heel rustig en helemaal alleen.

Heerlijk!

 

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

19:25 Gepost door adem in Zwans | Permalink | Commentaren (3) | Tags: zon, barbecue, duits, kaas, trein |  Facebook |

Commentaren

Ah, maar dat van dat camembertje, dat kennen wij ook hoor! Lekkerrrrrrr!
Wij nemen dat als dessertje op de BBQ.
Liefs

Gepost door: Bientje | 16-04-07

heerlijk weertje Heerlijk weertje om te BBQ. Het lijkt wel of het zomer is.
En hoe het met mij gaat vandaag ? Dat gedicht van vandaag is ergens in februari geschreven, maar toen deed de buurman ook echt zijn boom weg. Dus helaas dit jaar een bloesems meer vanuit het keukenraam.

Gepost door: merel | 16-04-07

taxi **** van Vlaanderen,

een prachtrig verhaal...!
Het doet me denken aan toen ik voor het eerst je verhaaltjes las...! Je probeert dan een beeld van iemand te krijgen en ik dacht dat je taxi-chauffeuse van beroep was....! Maar als ik dan weer zo'n verhaal van vandaag lees, dan zou je dat toch ook bijna denken...!

doeg,
Nanne

Gepost door: nanne | 17-04-07

De commentaren zijn gesloten.