04-05-07

Buitenstebinnen

 

Dan ga ik werken na een warrige nacht en kom ik 's middags thuis tot de vaststelling dat ik mijn polohemdje binnenstebuiten aan heb. Blijkbaar heeft niemand iets gezien of ... heeft niemand iets durven zeggen. Maar eigenlijk is het binnenstebuiten bijna even mooi als buitenstebinnen. Vind ik.

 

Voor alle duidelijkheid: Dit ben ik niet,
dit T-shirtje is in spiegelbeeld ook even mooi dan gewoon. Vind ik.

 

12:31 Gepost door adem in Zwans | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

Dag Adem Jij bent zeker niet de eerste, die dat overkomt :-)). Misschien is het nog mooier als je het binnenste buiten draagt :-). Prettig weekend !

Gepost door: Joke | 04-05-07

Goedenamiddag En niemand die dat ziet.Of kijken we er over!!!
In ieder geval dat van de foto is niet mis
Nog een fijne zonnige dag verder
Groetjes

Gepost door: Rita | 04-05-07

Heb een nieuwe bril nodig Heb aandachtig de borsten van dat meisje zitten bekijken (noem het liever analyseren, maar daar men analyseren toch anders zal interpreteren ...). Mijn lessen optica over het spiegelbeeld laten mij hier duidelijk in de steek. Of heb ik een nieuwe bril nodig?

Nog een prettig weekend

Gepost door: Vrijdenker | 04-05-07

heel bekend, komt hier bij mij ook voor. binnenstebuiten. trouwens het valt niet zo op want de mode is ook een beetje met rafels. onafgewerkte naden en naden aan de buitenkant. ik hou wel van die "armoedige"look. en het is wel makkelijk ook voor verstrooide mensen zoals jij en ik en nog veel meer mensen van onze leeftijd of jonger of ouder: een missertje valt niet zo snel op. rotwerk, zetels uitzoeken. waarom niet alleen vervangen wat stuk is/ alles hoeft niet altijd precies hetzelfde te zijn toch? Ik heb op dit moment een leren 2,5zitter, een fauteuil van touw en een houten zetel met kussen. op de zolder staat er nog een van hyacintblad/gras...die begon te rafelen. er moet hier eigenlijk ook wel iets bij, maar dat koop ik wel als ik het toevallig tegenkom. als het maar niet zwaar is en lekker zit....licht en luchtig houden, alles is al zwaar genoeg.....en we worden alleen maar ouder.
heeee bieb, kus van de grootmoeder die jij zo'n leuke kaart stuurde!!!!!!!hij wordt bewaard in het album van mijn kleinzoon hoor, dus een leven lang.

Gepost door: juliet | 05-05-07

Ik heb je zien lopen.... en ik heb niks durven zeggen!
Wel makkelijk met de handleiding op de buitenkant hé: wassen op 30°, niet bleken, niet in de droogkast, strijken op één bolletje (kwestie van geen brandwonden op te lopen?)
Liefs

Gepost door: Bientje | 05-05-07

Nog een fijn weekend verder
Groetjes

Gepost door: Rita | 05-05-07

Buitenstebinnen én ondersteboven zou helemaal te gek zijn ;o)

Gepost door: Tatanka Yotanka | 05-05-07

oant moarn **** van Vlaanderen,

ik ga morgen weer serieus reageren, ook op dit onderwerp, ik herken het heel goed...!

prettige zaterdagvond,
wij gaan straks naar een pizzeria in Dokkum,
samen met een stel vrienden.


doeg Nanne

Gepost door: nanne | 05-05-07

Mode Weet je, ik weet wel waarom niemand wat zegt.. alles kan en mag tegenwoordig wat kleding aangaat. vorig jaar ben ik met mijn dochter wezen shoppen, en wat ik daar allemaal zag in de winkels (de duurdere winkels) was niet normaal. Vroeger zou je er een dikke onvoldoende voor gekregen hebben als je er een cijfer voor zou krijgen. Niks afgwerkt, gewoon de naden aan de buitenkant of nog erger gewoon los over elkaar heen genaaid, zodat je binnen en buiten geen verschil zag... niks maar dan ook niks afgewerkt... en daar betaal zo veel geld voor, ongelooflijk...
Ga jij maar gewoon met je gewone polo binnenste buiten te werk hoor, denken ze allemaal dat je een heel duur appart shirt aan hebt :)

Grtzz de Proff

Als je mij tegengekomen was en ik had het gezien dan had ik het zeker tegen je gezegd hoor,.. echt wel.. zo iets in de trand van of je je bril kwijt bent, of dat je haast had of zo... of dat je gewoon duur voor de dag komen wou ;)

Gepost door: De Proff | 05-05-07

Goedemorgen Nog een fijne zondag verder
Groetjes

Gepost door: Rita | 06-05-07

glimlach... Ik zou op dit prachtige verhaal terugkomen...!
Zelf had ik dit vorig jaar tijdens Rondje Ameland. Ik passeerde een groepje dames na ongeveer 20 kilometer(!) lopen. Zij hadden veel plezier, waarop ik zei: zeg het maar, wat er is. Al lachend vertelden ze me voorzichtig dat ik mijn shirtje binnnstebuiten droeg...! Ik heb er een grapje van gemaakt en verder al lopend heb ik het shirt aangetrokken zoals het hoorde...! Jouw verhaal deed me even sterk aan mijn verhaaltje denken, vandaar die glimlach...!

groet, Nanne

Gepost door: nanne | 06-05-07

Hello Nog een fijne week verder
Groetjes

Gepost door: Rita | 07-05-07

De commentaren zijn gesloten.